nieuws & activiteiten

Pagina 1 van 15  > >>

5 augustus 2020

Zon in overvloed, verzorg jezelf en anderen goed!

29 juli 2020

Om het bezoek op een veilige manier te laten verlopen willen we je vragen om rekening te houden met onderstaande maatregelen.

29 juli 2020

Beste mensen

Vandaag willen we ons graag rechtstreeks tot ieder van jullie richten

  • Tot jou als bewoner in onze PVT
  • Tot jou die in behandeling bent in ons ziekenhuis
  • Tot jou als medewerker

De afgelopen weken werden we in de media dagelijks geconfronteerd met onheilspellende berichten over Corona. Het aantal besmettingen neemt overal toe.

De Nationale Veiligheidsraad nam op maandag 27/7/2020  een set verregaande maatregelen voor het volledige land om de tweede golf coronabesmettingen in te dijken. Deze maatregelen worden vandaag, woensdag 29/7 van kracht.

2 juli 2020

De maatschappelijke evoluties volgend waar steeds meer versoepelingen in de maatregelen tegen corona doorgevoerd worden, gaan ook voor onze campus een aantal beschermingsmaatregelen aangepast worden. De beslissingen zijn genomen na een grondige evaluatie door de deskundigen en betrokkenen waarbij een evenwicht gezocht wordt tussen enerzijds het toekennen van bijkomende vrijheden en het draaglijk maken van het verblijf in ons ziekenhuis, maar anderzijds ook het kunnen bewaken van de veiligheid van patiënten, bewoners, medewerkers en bezoekers.

23 juni 2020

Wij willen alle mantelzorgers van harte danken voor hun inzet en liefdevolle aandacht.

 

11 juni 2020

Stap voor stap worden de strikte maatregelen die van toepassing waren voor ons ziekenhuis en het PVT versoepeld. Wij volgen hiervoor de richtlijnen uitgegeven door de 'Risk Management Group' en vertalen deze naar een beleid dat realistisch is, de veiligheid voldoende waarborgt maar toch zo veel vrijheid biedt als mogelijk.

8 juni 2020

Onze partner, Hospilim, heeft een vacature voor strategisch aankoper - hoofdapotheek.

5 juni 2020

 

 

Mooie verhalen uit de zorg, ze zijn er iedere dag. Zeker en vast ook in deze coronatijden. Elke dag zijn onze zorgverleners in de weer om goede en veilige zorg te bieden.

 

20 mei 2020

In opvolging van de maatregelen zoals die door de overheid worden gecommuniceerd, hervatten wij vanaf 18 mei 2020 onze polikliniek voor kinderen en jongeren.

Nieuws & Activiteiten