nieuws & activiteiten

Pagina 1 van 14  > >>

20 mei 2020

In opvolging van de maatregelen zoals die door de overheid worden gecommuniceerd, hervatten wij vanaf 18 mei 2020 onze polikliniek voor kinderen en jongeren.

19 mei 2020

 

Stilaan komen er meer en meer maatregelen om terug te keren naar het gewone normaal. Ook de deuren van ons ziekenhuis worden geleidelijk aan opnieuw geopend. Wij danken familie, bezoekers en vrijwilligers voor hun geduld en inspanningen die zij toonden in deze moeilijke periode.

 

15 mei 2020

In opvolging van onze berichtgeving rond het starten van bezoekmomenten (onder voorwaarden) in ons ziekenhuis, gelieve rekening te houden met volgende informatie:

12 mei 2020

12 mei ‘internationale dag van de verpleging’

Voor ons Medisch Centrum St.-Jozef   ‘Dag van de Medewerker’

 

 

11 mei 2020

Het bezoek aan patiënten opgenomen in één van de zorgeenheden van de doelgroep 'ouderen' zal ten vroegste vanaf 18 mei mogelijk zijn.

8 mei 2020

Goed nieuws voor patiënten en familie!

Het Comité Hospital & Transport Surge Capacity heeft een volgende beslissing genomen in het versoepelen van de maatregelen in de strijd tegen het covid-19 virus. Er werd beslist dat, binnen strikte regels en beperkt in aantal, bezoek terug toegelaten mag worden in de psychiatrische ziekenhuizen en PVT's.

16 april 2020

De nationale veiligheidsraad van 15 april jongstleden stond toe dat bewoners van residentiële voorzieningen terug beperkt bezoek kunnen ontvangen. Dit wordt in ons ziekenhuis en PVT nog NIET toegestaan.

14 april 2020

Belangrijke mededeling

Op basis van de algemene richtlijnen ter bescherming van de patiënten en de medewerkers werd sinds 26 maart een centraal inlever- en ophaalpunt georganiseerd voor het brengen en halen van patiëntenwas.

Wij stellen vast dat er, samen met de was, ook andere voorwerpen aangeleverd worden, zoals voedingswaren en elektrische apparaten. Daarom graag uw aandacht voor het volgende.

12 april 2020

Een Zalig Paasfeest!

Vooreerst wensen wij al onze medewerkers, patiënten en hun familie een zalige Pasen!

Het is dit jaar een bijzondere Paastijd, want wat normaal een tijd van ontmoeting is, moet vandaag ook voldoen aan de maatregelen rond de bestrijding van het coronavirus: geen onnodige verplaatsingen, social distancing en vermijden van contact met kwetsbaren.

3 april 2020

Als je in de zorgsector werkt, geef je vandaag alles wat je hebt. Met hart en ziel, dag en nacht. Op het platform van De zorgsamen vind je tips om goed voor jezelf te zorgen, veerkracht bij te tanken en je collega's te ondersteunen.

Nieuws & Activiteiten