nieuws & activiteiten

Greet Croenen wordt nieuwe algemeen directeur vanaf 1 december

7 oktober 2022

Eerder kondigde het Sint-Trudo Ziekenhuis de komst van Cindy Monard aan als hun nieuwe algemeen directeur.

De Raad van Bestuur van het Medisch Centrum St.-Jozef is verheugd u te mogen meedelen dat vanaf 1 december 2022 Greet Croenen met grote gedrevenheid de functie van algemeen directeur van ons ziekenhuis zal opnemen.

 

Greet is sinds augustus 2017 werkzaam in onze organisatie als directeur Patiëntenzorg.   Zij is gekend om haar sterke betrokkenheid, haar grondige kennis van de sector geestelijke gezondheidszorg en haar opgebouwde ervaring in leiderschap. 

Zij wil samen met haar collega’s directie, de artsen en de medewerkers verder bouwen aan onze organisatie tot een expertisecentrum waar we kwaliteitsvolle zorg aanbieden en waar het goed is om te werken. 

De voorbije jaren werd er vanuit het Medisch Centrum St.-Jozef sterk ingezet op samenwerking met onze partners zowel binnen als buiten de sector van de GGZ. Verbindend en participatief werken zal ook in de toekomst de centrale leidraad zijn in ons beleid.

Wij danken Cindy voor haar inzet en engagement gedurende de voorbije 8 jaren en wensen Greet veel succes en werkvreugde in haar nieuwe functie.

Namens de Raad van Bestuur,

Louis Roppe

Voorzitter

Nieuws & Activiteiten