nieuws & activiteiten

Rotary Bilzen Alden Biesen schenkt klimrek aan MC St.-Jozef

1 juli 2019

Woensdag  26 juni werd het klimrek officieel ingehuldigd in aanwezigheid van een delegatie van de Rotary Club Bilzen Alden Biesen, de directie en medewerkers van het Medisch Centrum St.-Jozef en een aantal opgenomen (groot)ouders met hun (klein)kinderen.

 

Het initiatief om een speeltuin te creëren is ontstaan vanuit de idee om het bezoek van kinderen van opgenomen (groot)ouders op een aangename en in een kindvriendelijke omgeving te laten plaatsvinden.  Het zeskant speeltuig richt zich tot oudere kinderen en biedt een aantal extra uitdagingen naast de speeltuigen die eerder al voorzien waren voor jongere kinderen.  

Na een korte uitleg van algemeen directeur Mevr. Cindy Monard en een woordje van de voorzitter van de club, Piet Janssen, werd het klimrek officieel overhandigd en in gebruik genomen door de aanwezige kinderen. De namiddag werd afgesloten met een verfrissend ijsje voor de kleinsten en een hapje en een drankje voor de genodigden. De kostprijs van het zeskant klimtuig bedraagt 8000 euro, waarvoor de club beroep kon doen op een mooie tussenkomst van NVSG.

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20190701_04487947/rotary-bilzen-alden-biesen-schenkt-klimrek-aan-medisch-centrum-st-jozef

Nieuws & Activiteiten