nieuws & activiteiten

Pagina 1 van 6  > >>

20 september 2017

Terwijl één op de vier mensen kampt met een psychische kwetsbaarheid, zwijgt de meerderheid ... De werelddag  Geestelijke Gezondheid wil dit taboe doorbreken.

In de geestelijke gezondheidszorg wordt er gestreefd naar een positieve en correcte beeldvorming . Ook willen ze het  stigma dat rust op psychische kwetsbaarheid succesvol aanpassen door het verschaffen van informatie en door ervaringsdeskundigen aan het woord te laten.

Stad Bilzen en het Sociaal Huis nodigen u allen uit om naar hun positieve verhaal te luisteren. 

 

11 september 2017

Niet minder dan 60 zorginstellingen laten zien hoe zij werken aan steeds betere zorg. Met in de praktijk bewezen verbeteringen dingen ze mee naar de NIAZ Jaarprijs 2017.

De zestig voorbeelden staan vanaf 1 september 2017 op https://jaarprijs.niaz.nl De hele maand september kunnen alle Nederlanders en Vlamingen stemmen op het idee van hun keuze. De tien hoogst gewaardeerde inzenders presenteren hun initiatief op 21 november voor een vakjury tijdens een spannende finale. Welke zorginstelling heeft het beste initiatief?

3 augustus 2017

De publicatie van het jaarverslag 2016 van het Medisch Centrum St.-Jozef is beschikbaar op deze website.

20 juni 2017

15 juni startschot Zelfhulpvriendelijk Ziekenhuis: Medisch Centrum Sint Jozef

Op donderdag 15 juni kwamen verschillende patiëntenverenigingen samen om het startschot te geven voor het Zelfhulpvriendelijk Ziekenhuis binnen het Medisch Centrum St.-Jozef. Gedurende deze ontmoeting werd het concept zelfhulpvriendelijk ziekenhuis door ZOPP Limburg toegelicht aan de verschillende patiëntenverenigingen, medewerkers en zorgvragers van het ziekenhuis. Na de uitleg was er ruimte voor een brainstormsessie waarbij de verenigingen samen konden nadenken over welk soort samenwerking zij graag wensen met het ziekenhuis. Tevens was er een informatiemarktje waar de verenigingen zich bekend konden maken aan zorgvragers, familieleden en medewerkers. 

13 juni 2017

Op donderdag 15 juni 2017 organiseert het Medisch Centrum St.-Jozef in samenwerking met ZOPP Limburg een denknamiddag omtrent “zelfhulpvriendelijk ziekenhuis”

7 juni 2017

Medisch Centrum Sint Jozef neemt deel aan de eerste “What Matters To You”-dag in Vlaanderen.

 

Op 6 juni vond de internationale “What matters to you?”-dag plaats. Het Medisch Centrum Sint Jozef te Bilzen nam actief deel aan deze actie voor warme zorg. Talrijke zorgeenheden organiseerde bijzondere activiteiten voor haar zorgvragers. Kortom, juist dat menselijke extraatje meer in de zorg.

6 juni 2017

What really matters!!!

 

31 mei 2017

Verwendag T2 Medisch Centrum Sint Jozef

 

28 maart 2017

VRIENDENKRING HET BELANG VAN LIMBURG BEZOEKT MEDISCH CENTRUM ST.-JOZEF MUNSTERBILZEN

Donderdag 23 maart 2017 bracht de Vriendenkring Gepensioneerden van Het Belang van Limburg een leerrijk bezoek aan het Medisch Centrum St.-Jozef te Munsterbilzen.

Nieuws & Activiteiten

Fonds Medisch Centrum St.-Jozef

Ook uw steun is welkom...