nieuws & activiteiten

Stem op ons!! Niaz jaarprijs 2017!!

11 september 2017

Niet minder dan 60 zorginstellingen laten zien hoe zij werken aan steeds betere zorg. Met in de praktijk bewezen verbeteringen dingen ze mee naar de NIAZ Jaarprijs 2017.

De zestig voorbeelden staan vanaf 1 september 2017 op https://jaarprijs.niaz.nl De hele maand september kunnen alle Nederlanders en Vlamingen stemmen op het idee van hun keuze. De tien hoogst gewaardeerde inzenders presenteren hun initiatief op 21 november voor een vakjury tijdens een spannende finale. Welke zorginstelling heeft het beste initiatief?

Zorg die elke dag nóg weer een beetje beter wordt: daar gaat het om! Iedere zorginstelling heeft tal van voorbeelden van verbeteringen die bijdragen aan een hogere kwaliteit van zorg. Door die te delen, leren zorginstellingen van elkaar. Het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg (NIAZ) heeft aangesloten zorginstellingen gevraagd hun beste verbeteringsinitiatief in te sturen voor de NIAZ Jaarprijs 2017. De respons was bijzonder hoog: niet minder dan 60 zorginstellingen dingen mee. Het zijn stuk voor stuk initiatieven die volgens zorgprofessionals zélf de kwaliteit en veiligheid in de sector verbeteren. Ze zijn er enthousiast over.

“Samen worden we beter”

NIAZ-directeur Kees van Dun: “Het NIAZ is groot voorstander van kennisuitwisseling tussen zorginstellingen. We stimuleren dat met de NIAZ Jaarprijs 2017, waar zowel zorgprofessionals als Raden van Bestuur, patiënten en zorgconsumenten bij betrokken zijn. De winnaar ontvangt een plaquette en een cheque ter waarde van €10.000. Maar in de praktijk wint iedereen: samen maken we de zorg beter.

Bron: Zorgnet – Icuro

Nieuws & Activiteiten

Fonds Medisch Centrum St.-Jozef

Ook uw steun is welkom...